Skip to main content

1500 Euro lenen

Snel 1500 euro lenen kan op twee verschillende manieren.
Je kunt kiezen voor Saldodipje. Saldodipje is een verstrekker van minileningen. Een snelle manier van geld lenen met als enige nadeel de hoge maandlasten. Het hele grote voordeel is dat je een lening bij Saldodipje kunt afsluiten zonder BKR toetsing.

Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke lening. Je maandlasten zijn dan vele malen lager en dat geeft je veel meer ruimte om gewoon lekker te blijven lenen. Nadeel is dat de persoonlijke lening altijd een lening is met BKR toetsing en registratie.

Saldodipje
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
Direct Aanvragen
BKR toetsing en registratie
Maandtermijn v.a. € 23,00
Rente 12%
Direct Aanvragen
BKR toetsing en registratie
Maandtermijn v.a. € 23,00
Rente 11,81%
Direct Aanvragen

1500 Euro lenen met en zonder BKR toetsing

Als je 1500 euro wilt lenen dan zijn er verschillende manieren om dit mogelijk te maken. Je kunt 1500 Euro lenen met een minilening. Of je kunt 1500 Euro lenen in de vorm van een persoonlijke lening. Het belangrijke verschil? Met een minilening kan je 1500 Euro lenen zonder BKR toetsing en als je 1500 Euro wilt lenen met een persoonlijke lening dan ga je 1500 Euro lenen met BKR toetsing.
Er zijn grote verschillen tussen deze vormen van geld lenen.

1500 Euro lenen zonder BKR toetsing

Een veel gekozen vorm van geld lenen is het 1500 Euro lenen zonder BKR toetsing. Als je kiest voor deze vorm van geld lenen zonder BKR toetsing is het vooral omdat je geld wilt lenen zonder gedoe. Het moet snel geregeld zijn. Daarnaast kan het zo zijn dat je last hebt van een negatieve BKR registratie. Bijvoorbeeld een A1 BKR registratie of A2 BKR registratie. Daarmee kan je in Nederland eigenlijk geen financiering meer afsluiten. De beste vorm van geld lenen is dan het lenen met een minilening. De lening zonder BKR toetsing en zonder gedoe. Met als nadeel dat het een dure vorm van Geld lenen is. Je moet de lening binnen dan wel binnen 62 dagen terug betalen. Dat zorgt er dus gelijk voor dat je veel per maand moet terugbetalen. Je maandbetaling zal dan dus iets meer dan 500 per maand zijn.

1500 Euro lenen met BKR toetsing

Anders dan het geld lenen zonder BKR toetsing is het geld lenen met BKR toetsing een heel voordelige oplossing. Je betaalt een laag maandbedrag en de financiering heeft een veel langere looptijd. Een lager maandbedrag zorgt ervoor dat je het maandtermijn eenvoudig kunt voldoen en dus lekker kunt leven naast je lening. Belangrijk en een heel fijn gevoel.
Je kunt 1500 Euro lenen met BKR toetsing gewoon online regelen. Je kunt de lening direct online aanvragen en afsluiten.

Zo werkt 1500 euro lenen zonder BKR toetsing

Eenvoudig en snel 1500 euro lenen zonder BKR toetsing doe je in 3 stappen makkelijke stappen:

  1. Bepaal het bedrag en de looptijd van je lening. In het overzicht zie je direct hoeveel je totaal moet terugbetalen.
  2. Lever je gegevens aan. Bij de aanvraag wordt er gevraagd om een kopie van je legitimatiebewijs en je kunt bankafschriften aanleveren. Dit kan eenvoudig en snel online.
  3. Na akkoord van de bank en de garantsteller wordt het geld binnen 24 uur overgemaakt naar je rekening. Zo kan je eenvoudig, snel en binnen 24 uur geld lenen.

Wist je trouwens dat geld lenen zonder BKR toetsing ook nog eens de snelste manier van geld lenen is? In het verleden was geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten zelfs nog mogelijk. Tegenwoordig duurt het iets langer, maar hoe fijn is het als je financiële uitdaging eindelijk opgelost is door het afsluiten van een kleine lening?

Voordelig 1500 Euro lenen met lage maandlasten

Op verschillende website lezen we alleen de mogelijkheid van het 1500 euro lenen met een minilening. Gelukkig is dit allang niet meer het geval. 1500 euro lenen kan je ook met een gewone persoonlijke lening. Dit scheelt je heel veel geld. Bij een lening van 24 maanden betaal je dan iets minder dan 50 Euro per maand. Een heel groot verschil met de minilening waarbij je meer dan 500 per maand moet terugbetalen als je 1500 euro leent.
Door de looptijd langer te maken verlaag je jouw maandlasten. Lagere maandlasten kan je veel problemen besparen. In de praktijk zien we namelijk veel dat consumenten de ene na de andere minilening afsluiten. Ze sluiten dan een nieuwe minilening om de vorige minilening terug te betalen. Dit kan leiden tot een riskante opstapeling van schulden.
Daarom is 1500 euro lenen met lage maandlasten veelal een veel meer verantwoorde oplossing.

1500 Euro lenen binnen 10 minuten

Wist je dat dit echt bestaat? 1500 euro binnen 10 minuten op je rekening gestort? 1500 euro lenen binnen 10 minuten kan als je ook al eerder een kleine lening als minilening hebt afgesloten en deze tijdig hebt terugbetaald.
Als dit het geval is kan je 1500 euro lenen binnen 10 minuten. Als je de winkel inloopt en denkt dat je onvoldoende saldo hebt, kan het geld voordat je bij de kassa bent alweer op je rekening staan. Je moet hiervoor dus een bestaande klant zijn bij de verstrekkers van de minilening.

3 aanbieders van een kleine lening

Er zijn niet veel aanbieders die kleine leningen van 1500 Euro aanbieden. 1500 Euro is een relatief klein bedrag. Een bank heeft net zoveel werk aan een krediet van 1500 Euro als van 15000 euro. De 3 aanbieders zijn totaal verschillend van elkaar, maar het is heel fijn dat ze er zijn. Bij de meeste banken kan je namelijk pas lenen vanaf 5.000 Euro.
Om het overzichtelijk te maken zetten we de 3 aanbieders graag voor je op een rij.

1000 euro lenen met een tijdelijk dienstverband

Nog niet eens zo gek lang geleden (rond 2015 en daarvoor) was een lening aanvragen niet mogelijk met een tijdelijk dienstverband.
Dit inkomen werd niet of nauwelijks meegenomen in de berekening voor een maximale lening. Tegenwoordig is dit heel anders. Het is nu prima mogelijk om een financiering af te sluiten met een halfjaar of jaarcontract. Het is zelfs mogelijk om een lening af te sluiten als je een uitzendovereenkomst hebt. Ook met een fase A uitzendovereenkomst.

Kleine lening afsluiten als zelfstandige

Een lening afsluiten als zelfstandige kan. Waar je dit doet is afhankelijk van het bestedingsdoel van de lening. Ga je het geld voor het bedrijf gebruiken? Dan kan je zakelijk geld lenen. Er zijn hiervoor verschillende aanbieders.

Wil je de lening privé gaan gebruiken? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden, maar het aantal aanbieders is beperkt. Daarnaast moet je veel meer documenten aantonen. Wat er nodig is en waar je nog een lening kunt afsluiten kan je lezen op de pagina: lenen als zelfstandige voor prive gebruik.