Skip to main content

500 Euro lenen

Een kleine lening van € 500,00 nodig? Dat is gelukkig nog mogelijk. 500 Euro lenen kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier is geld lenen van particulieren. Een lening bij vrienden of familie. Dit kan je natuurlijk snel regelen voor 500 euro en je hebt geen last van het de BKR toetsing.

Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 100,00 tot € 500,00
Looptijd 30 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 600,00 tot € 1.00,00
Looptijd 45 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 1.100,00 tot € 1.800,00
Looptijd 62 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen

Waarom lenen mensen 500 euro

500 euro kan je lenen om verschillende redenen. De belangrijkste is overduidelijk dat je op dit moment een saldotekort hebt en iets of iemand moet betalen. Dat betalen kan heel breed zijn, zo kan je het geld nodig hebben om een rekening te betalen, maar natuurlijk ook voor de echt basale dingen. Wat dacht je van 500 euro lenen om boodschappen te halen. Is het goed? Leen liever niet als het niet nodig is. Is het handig? Zeer zeker. Als je geen geld zou kunnen lenen kunnen de problemen veel groter worden. Wel is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je lening verantwoord is.

Waar kan je 500 euro lenen

Als je 500 euro wilt lenen zijn er twee mogelijkheden:

  1. Lenen bij familie of vrienden
  2. Lenen bij een commerciële partij

Lenen bij familie of vrienden is het snelst en het meest eenvoudig. Als het om een klein bedrag gaat is de kans groot dat je het op deze manier kunt regelen. Er zijn twee nadelen bij het lenen bij familie en vrienden.
Ten eerste zal je “met de billen bloot moeten”. Je moet ze laten weten dat het je financieel niet heel erg voor de wind gaat en dat je even blut bent. Voor veel mensen is dit een drempel.
Daarnaast moet je heel zeker weten dat je het kunt terugbetalen en je aan deze afspraak houden natuurlijk. Er zijn al veel vriendschappen verpest door geld.
Natuurlijk zullen deze problemen bij 500 Euro lenen veel minder vaak voorkomen dan bij grote(re) bedragen, maar het blijft iets om rekening mee te houden!
500 euro lenen bij een commerciële instelling is natuurlijk een stuk zakelijker. Je kunt hierbij denken aan een lening bij Saldodipje. Dit is een commerciële partij, zij verdienen geld aan je als je 500 Euro leent. Het nadeel is dat je hierbij natuurlijk altijd ook de rente moet betalen. Het grote voordeel is dat het een lekkere anonieme manier van geld lenen is.

Snel 500 Euro lenen

Als je snel 500 euro wilt gaan lenen zal dat geen probleem zijn. Bij familie en vrienden kunnen ze het wellicht gelijk contant aan je geven of ze kunnen het overmaken als je een Tikkie stuurt. Snel 500 Euro lenen binnen 10 minuten zal dan geen probleem zijn.
Bij de commerciële partijen duurt je eerste lening langer en is 500 euro lenen meer gedoe. Ze zullen eerst een aantal checks willen doen om te zien of je op basis van je inkomend de lening, ook al is het maar 500 euro, kan terug betalen.
Houdt bij de commerciële partijen rekening op een verwerkingstijd van 24 uur voordat het geld op je rekening staat.
Hierop is overigens wel een uitzondering, als je al eerdere een lening hebt gehad is de check niet nodig en kan het geld al binnen 10 minuten op je rekening staan. Er is dan al een basis van vertrouwen waardoor geld lenen veel makkelijker wordt.

500 euro lenen zonder BKR toetsing

Als ergens veel op gezocht wordt in zoekmachines, dan is het wel op de term geld lenen zonder BKR toetsing. Mensen die te maken hebben met een negatieve BKR registratie wordt bij de meeste loketten de deur gewezen. Gelukkig is dit bij 500 euro lenen anders. Zowel lenen bij vrienden of familie als het lenen bij Saldodipje is altijd een lening afsluiten zonder BKR toetsing en zonder BKR registratie. 500 euro lenen binnen 10 minuten én zonder BKR toetsing is dus écht mogelijk. Tot 1800 euro lenen is geld lenen zonder BKR toetsing en registratie mogelijk. Wil je meer lenen? Dan wordt het lastig. Saldodipje verstrekt leningen tot en met maximaal 1800 euro. Daarna kom je bij de reguliere kredietverstrekkers. Deze werken allemaal met BKR toetsing en registratie.

Wat kost 500 Euro lenen

Wat 500 euro lenen is natuurlijk sterk afhankelijk van waar je het leent. 500 Euro lenen bij vrienden of familie zal in veel gevallen geen kosten met zich meebrengen. Dit is dan ook de snelste en meest voordelige manier van 500 Euro lenen. Wil je jouw familie, vrienden of kennissen niet lastig vallen met jouw financiële uitdagingen? Dan is het beter om te kiezen voor een minilening.

Andere veel gekozen leenbedragen