Doorlopend krediet oversluiten

Een doorlopend krediet oversluiten? Er zijn diverse mogelijkheden om uw te dure lening over te sluiten naar een voordelige lening. De rente is historisch laag. Profiteert u al van de lage rente? Of betaalt u nog steeds meer dan 5% per jaar aan uw huidige doorlopend krediet. Geld lenen is de laatste jaren veel voordeliger geworden.

Doorlopend krediet oversluiten

doorlopend krediet oversluiten
Een doorlopend krediet oversluiten kan snel en eenvoudig. Het grote voordeel bij een doorlopend krediet is dat u de lening te allen tijde boetevrij tussentijds kunt inlossen. Als u op dit moment een doorlopend krediet heeft waar u meer dan 5% rente voor moet betalen kunt u eenvoudig en snel deze lening oversluiten.

Doorlopend krediet oversluiten met negatieve BKR registratie

Heeft u op dit moment een doorlopend krediet waar u een negatieve BKR registratie bij heeft opgelopen? Dan wilt u natuurlijk eigenlijk geld lenen zonder BKR toetsing. Helaas moeten wij u meedelen dat geld lenen zonder BKR toetsing in de vorm van een doorlopend krediet haast niet mogelijk is. Zeker als u van bank wenst te wisselen is dit niet haalbaar. De enige optie die u nog zou kunnen hebben is een verzoek indienen bij de huidige aanbieder voor een lagere rente. Banken worden op dit moment aardig onder druk gezet door de AFM om hier toch aan mee te werken. Mits het in het belang van de klant is. De enige optie is dan overigens om uw huidige lening over te sluiten. Geld in handen, al gaat het maar om 1000 euro lenen, is niet mogelijk.

Doorlopend krediet oversluiten? Waar vraagt u uw lening aan?

Als u zich een beetje in de markt heeft verdiept is het u waarschijnlijk al snel opgevallen dat er veel, heel veel, aanbieders zijn voor het bemiddelen van leningen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd bij de eigen bank terecht. Op onze homepage van geldlenen.eu hebben we voor u een opsomming gemaakt van de aanbieders van de leningen. U kunt dan eenvoudig nagaan waar u voordelig kunt lenen, en waar u iets duurder uit bent. De meeste kans op een voordelige lening heeft u bij de professionele kredietbemiddelaar.

Doorlopend krediet oversluiten, ook wisselen van kredietvorm?

Als u uw doorlopend krediet wilt oversluiten heeft u hier veelal een reden voor. Een reden kan natuurlijk zijn dat u een lagere rente wenst. Het is alleen dan ook goed om u af te vragen of de huidige kredietvorm nog wel voldoet aan uw wensen. Heeft u nog steeds dezelfde idee├źn over uw lening, of wilt u nu toch meer gegarandeerde afbouw zodat u weet waar u aan toe bent? Is dit niet een uitgelezen moment om van de variabele rente van het doorlopende krediet, naar de vaste rente van de persoonlijke lening te gaan? Het oversluiten van een lening is een mooi moment om er nog even bij stil te staan om na te gaan of de lening nog altijd bij u past.