Skip to main content

Saldodipje

Wil je echt snel geld lenen? Dan is er eigenlijk maar één mogelijkheid. Bij Saldodipje leen je snel en betrouwbaar. Het proces is kinderlijk eenvoudig en binnen 24 uur kan je een lening aanvragen en afsluiten. Zorg wel dat je een lening aanvraagt is het wel fijn om goed voorbereid te zijn.

Om te zorgen dat je jouw lening snel en eenvoudig kan aanvragen vertellen we je graag meer over hoe het werkt bij Saldodipje. Waar moet je op letten en wanneer moet je jouw Saldodipje terugbetalen? Wat zijn de verschillende kredietvormen en wat kost de lening je?

Als je jezelf al een beetje verdiept hebt in een lening dan weet je dat Saldodipje ook om een garantsteller kan vragen. Ook dit nemen we natuurlijk graag met je door.

En wist je dat geld lenen met een negatieve BKR registratie geen probleem is. Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten is zelfs mogelijk.

Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 100,00 tot € 500,00
Looptijd 30 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 600,00 tot € 1.00,00
Looptijd 45 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 1.100,00 tot € 1.800,00
Looptijd 62 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen

Geld lenen Saldodipje: vijf stappen Saldodipje minilening aanvragen

Als je een lening aangaat bij Saldodipje, moet je hun aanvragenprocedure doorlopen. Dit klinkt ingewikkeld, maar is het gelukkig niet. Je kunt eenvoudig en snel je gegevens digitaal aanleveren.

De stappen die je moet doorlopen zijn de volgende:

  • Kies het bedrag dat je wilt gaan lenen
  • Upload je legitimatiebewijs
  • ID Check met je camera&lt
  • Vul al je gegevens in op het formulier (digitaal)
  • Als laatste moet je nog je bankrekening verifiëren

Kies je gewenste leenbedrag

Bij Saldodipje kan je twee verschillende lening aanvragen. Je kunt kiezen voor de minilening, of voor de pluslening. Het verschil bij deze twee leenvormen is dat je bij de gewone mini lening een bedrag tussen de 100 en 1000 Euro kunt aanvragen. Bij de Pluslening is dit bedrag veel hoger. Je kunt een bedrag aanvragen tot 1800 Euro.

Na het kiezen van het gewenste leenbedrag volgt gelijk de volgende keuze. De keuze voor je gewenste looptijd.

Kies je gewenste looptijd

Na het kiezen voor het bedrag is het mogelijk om een looptijd te kiezen. Je kunt hierbij kiezen uit een periode van 30 dagen tot 62 dagen. Je mag de lening altijd boetevrij eerder aflossen als je dit wilt.

Upload je legitimatiebewijs

Saldodipje wil graag weten wie je bent als je een lening afsluit. Daarom vragen ze om een geldig id bewijs, rijbewijs of een geldig paspoort.

Doe de ID check

Omdat Saldodipje wel echt heel graag wil weten of jij ook de persoon van het legitimatiebewijs bent moet je via de website van Saldodipje ook een foto van jezelf laten maken. Dit kan via de laptop, smartphone of tablet.

Vul het formulier in

Natuurlijk wil ook Saldodipje jou alleen een lening geven als je het geleende bedrag ook terug kunt betalen. Hiervoor heeft saldodipje een aantal gegevens van je nodig. Je werksituatie en bruto inkomen worden opgevraagd. Daarnaast wordt er ook gevraagd om recente bankafschriften. Hierop moeten in ieder geval de bij-en afschrijvingen van een volledige maand zichtbaar zijn.

Verifieer je bankrekening

Om een lening te krijgen bij Saldodipje moet je een betaalrekening hebben. Er zal altijd gevraagd worden om deze betaalrekening te verifiëren. Dit is een eenvoudig en snel proces dat binnen een minuut volledig afgerond kan zijn.

Over Saldodipje

Saldodipje is de laatste verstrekker van minileningen in Nederland. Saldodipje is de enige verstrekker waarbij geld lenen zonder BKR toetsing nog mogelijk is.

Saldodipje is onderdeel van de Multitude Group (voorheen Ferratum group). Multitude group verstrekt de meeste minileningen in Europa en is daardoor dus automatisch Europese marktleider. De Multitude Group is op dit moment in maar liefst 23 landen actief en verstrekt de minilening aan consumenten die geen persoonlijke lening kunnen krijgen. Een minilening is dan ook een goed en krachtig alternatief voor een persoonlijke leningen.

Multitude Group is een beursgenoteerde onderneming op de Duitse aandelenbeurs.

Een saldodipje is nog altijd één van de meest gebruikte vormen van geld lenen bij onverwachte uitgaven.

Snel geld lenen bij Saldodipje

Wil je nog echt snel lenen? Dan is lenen bij saldodipje zeker een goede oplossing. Je kunt eenvoudig online je aanvraag indienen en binnen enkele stappen zorgen dat je aanvraag snel beoordeeld wordt. Er wordt bij het beoordelen van de aanvraag gekeken naar je financiële situatie.

Het afwikkelen van je documenten duurt bij Saldodipje ongeveer 24 uur bij je eerste lening.

Heb je al eender een lening gehad bij Saldodipje? Dan is geld lenen binnen 10 minuten mogelijk.

Is Saldodipje betrouwbaar?

Zeker! Saldodipje is een betrouwbare aanbieder, dit mag je natuurlijk ook verwachten van een beursgenoteerde onderneming. Je kunt bij Saldodipje betrouwbaar leningen aanvragen en ook direct afsluiten. Wel zal Saldodipje altijd kijken naar je financiële situatie omdat ze er zeker van willen zijn dat een leningen verantwoord worden afgesloten.

Snel geld lenen zonder gedoe? Sluit nu een Saldodipje Minilening af!

Als je wilt lenen zonder gedoe dan is een minilening bij Saldodipje wel één van de meeste gekozen aanbieders. Het zaken controleren bij Saldodipje gaat snel en digitaal waardoor je zelfs binnen enkele minuten al een lening geregeld kan hebben.

Er wordt een overeenkomst met het verstrekte bedrag opgesteld en je kunt online al je gegevens aanleveren.

Nadeel kan wel zijn dat er iemand garant staat voor jouw microkrediet. Dit kan iemand uit je directe omgeving zijn. We noemen dit een persoonlijke garantsteller. Dit geeft saldodipje extra zekerheid dat de lening terugbetaald kan worden. Ook deze garantsteller zal

Hoe snel betaalt Saldodipje uit?

Een lening bij Saldodipje kan heel snel uitbetaald worden. Binnen 24 uur nadat je lening is goedgekeurd kan je het afgesproken leenbedrag op je rekening worden gestort.

Kan ik afgewezen worden door Saldodipje?

Helaas keurt Saldodipje niet alle leningen goed. Het kan zijn dat jouw lening aanvraag bij Saldodipje wordt afgewezen. Een reden hiervan kan zijn dat je op dit moment werkloos bent. Maar het kan ook iets minder ernstig zijn Bijvoorbeeld als je ID bewijs niet meer geldig is. Je kunt het dan wellicht nog een keer proberen met je rijbewijs.

Als je lening is afgewezen kan je altijd de reden opvragen. Als je een aanvraag doet bij Saldodipje is het geld verstrekken natuurlijk geen verplichting door Saldodipje bij een nieuwe lening.

Saldodipje s.l kijkt ook naar de “score” van je lening. Dit is een vrij onduidelijk begrip omdat de scorekaart van de banken niet openbaar is. Een negatieve score of hele lage score kan er ook voor zorgen dat je geen lening kunt krijgen.

Wat is persoonlijke garantstelling?

Een persoonlijke garantsteller is iemand die als het ware borg voor u staat. Deze persoonlijke garantsteller zal iemand moeten zijn die voor u garant staat. Hierdoor weet de kredietverstrekker nagenoeg zeker dat je jouw lening gaat terugbetalen.

Heb je geen garantsteller? Dan kan het nog steeds mogelijk zijn om een minilening af te sluiten, er kunnen dan wel hoge kosten in rekening gebracht worden.

Heb je een garantsteller bereid gevonden? Dan kan je weer een stuk goedkoper bieden.

Saldodipje lening aanvragen?

Saldodipje biedt 2 verschillende type leningen. Je kunt kiezen voor de lening met een maximaal kredietbedrag van 1000 Euro, maar ook kiezen voor de grotere lening van 1800 euro, de Pluslening. Welk soort leningen je kiest bepaal je natuurlijk altijd zelf.

De minilening van Saldodipje

Saldodipje kent verschillende manieren van leningen verstrekken. Alle leningen zijn kortlopende leningen. De minilening heeft een korte looptijd van maximaal 45 dagen. Het maximale leenbedrag is 1000 Euro.

Wil je toch iets meer lenen bij saldodipje? Dan kan je naar de mogelijkheden van een pluslening kijken.

De pluslening van Saldodipje

Wil je meer dan 1000 Euro lenen. Dan kan je kiezen voor de Pluslening. Deze lening heeft een maximale looptijd van 62 dagen. Je saldodipje terugbetalen doe je in 2 termijnen. De eerste terugbetaling doe je na 31 dagen. De 2e terugbetaling vind plaats op dag 62.

Het is zowel voor de minilening als de Pluslening niet nodig om een vast contract te hebben.

Zoveel kan je de eerste keer lenen bij saldodipje:

Saldodipje werkt net weer iets anders dan andere leningen. Bij veel banken kan je gewoon het maximale bedrag lenen dat op basis van jouw financiële situatie akkoord gegeven kan worden.
Bij Saldodipje werkt dit net iets anders. Je kan een maximaal bedrag van 1000 Euro lenen bij saldodipje als je jouw eerste lening aanvraagt. Wil je meer lenen? Dat zal je in meerdere stappen moeten doen.

Vraag je een tweede keer aan? Dan kan je tot maximaal 1800 euro lenen. De tweede lening kan je als pluslening aanvragen. Deze lening wordt sneller geregeld bij saldodipje s.l. In beide gevallen is vroegtijdig aflossen geen probleem.

Negatieve reviews

Saldodipje heeft zeker niet alleen maar positieve reviews. Er zijn ook veel verschillende negatieve reviews. De belangrijkste reden voor de negatieve reviews is het niet duidelijk zijn als het gaat om de overige kosten. Er worden extra kosten in rekening gebracht als er geen borgstelling geregeld wordt.

Saldodipje afgewezen?

Wordt jouw saldodipje lening aanvraag afgewezen? Dan wordt het lastig om elders nog een kleine lening af te sluiten. Dit omdat Saldodipje echt al één van de meeste soepele verstrekkers is van Nederland.

Saldodipje en het BKR

Geld lenen zonder BKR toetsing. Als je een negatieve BKR registratie hebt weet je hoe lastig het is om geld te lenen met een negatieve BKR registratie. We leggen je dan ook graag uit hoe het werkt bij Saldodipje s.l.

Saldodipje is niet aangesloten bij het BKR. Dit betekent dat er geen toetsing bij het BKR gedaan wordt als je een lening aanvraagt bij Saldodipje

Ook als je een lening hebt afgesloten wordt deze niet aangemeld bij het BKR. Je zult dus geen negatieve score of negatieve registratie krijgen als je de leningen helaas niet tijdig kunt terugbetalen

Hoe snel wordt mijn geld uitbetaald?

Snel geld lenen is wel één van de sterke kanten van Saldodipje. Leningen worden bij Saldodipje over het algemeen binnen 24 uur uitbetaald. Wil je sneller geld lenen? Dat kan alleen als je al eerder een lening hebt afgesloten bij Saldodipje. Je kunt dan geld lenen binnen 10 minuten.

Saldodipje S.L

Wij zien regelmatig Saldodipje s.l voorbij komen. Omdat wij ook nieuwsgierig zijn wilde graag weten waar de s.l. voor staat.

s.l. staat voor Sociedad Limitada. Dit is niet meer of minder dan een Spaanse B.V. Het benodigde kapitaal om een S.L. op te richten is 3.000 Euro.

Hoe moet ik Saldodipje terugbetalen?

Het terugbetalen van de leningen kan bij Saldodipje heel erg snel en eenvoudig. In je online account kan je via iDeal eenvoudig je lening terugbetalen.
Zorg dat je dit op tijd doet. Betaal je te laat? Dan kan dit je een boete opleveren.

Het saldodipje kan je in een maandelijkse termijnbedrag terugbetalen. Dit kan in twee gelijke maandtermijnen. Leen je bijvoorbeeld 800 Euro dan kan je 2x 400 Euro terugbetalen (met de te betalen rente daarbij opgeteld).

Saldodipje minilening zonder garantsteller?

Als je een lening af gaat sluiten bij Saldodipje zal er gevraagd worden om een garantsteller. Iemand die als het ware borg voor je staat. Heb je geen persoonlijke garantsteller? Dan kan je toch nog een lening afsluiten

Zonder garantsteller kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kunnen fors oplopen. Zorg daarom voordat je een lening aan gaat vragen al voor een garantstelling. De boetes zijn niet mals en overigens ook zeer discutabel.

De strenge eisen voor garantstelling

Aan een garantsteller worden strenge eisen gesteld. Zo moet hij of zij na haar vaste lasten bij een lening van 1500 euro een bedrag overhouden van 1890 euro na een betaling van al zijn of haar vaste lasten.

Daarnaast moet een garantsteller ook een aantal documenten aanleveren. Dit zijn in ieder geval een kopie van een geldig legitimatiebewijs, een recente loonstrook en een bankafschrift met bij- en afschrijvingen van één maand.

Als laatste moet de garantsteller ook de handtekening (op papier) zetten op het financieringscontract.

Al met al moet een garantsteller dus aan zeer veel zaken voldoen. Er moet een financiële situatie goedkeuring plaatsvinden waardoor het zeker is dat saldodipje de lening terugbetaald kan krijgen.

Ben je het niet eens met de extra kosten?

Zoals al aangegeven zijn de extra kosten die saldodipje in rekening kan brengen discutabel. Bijvoorbeeld op de website van Radar staat hier een interessant artikel over.

In dit artikel staat dat de extra kosten mogelijk onwettig zijn. Het advocatenkantoor dat dit heeft onderzocht klinkt in ieder geval vrij overtuigd van haar gelijk. Saldodipje staat er wat dat betreft niet heel positief op.

Een saldodipje review die positief is zijn er ondanks dit gegeven toch best veel te vinden. Het is en blijft ook natuurlijk dé oplossing voor snel geld lenen zonder BKR toetsing voor diverse uitgaven. Denk hierbij aan het betalen van onverwachte uitgaven of het aanschaffen van een nieuwe koelkast.

Voordelen en nadelen Saldodipje

Het afsluiten van een kleine lening heeft natuurlijk verschillende voor en nadelen.
Zo is de verstrekking van de lening eenvoudig en simpel en een lening aanvragen is ook niet lastig.
Dit zien wij als voordelen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Hierbij kan je denken aan de hogere rente en de serieuze klacht die we online kunnen vinden over de leningen bij Saldodipje. Eén belangrijk nadeel is de hoge extra kosten die in rekening gebracht kunnen worden bij het afsluiten van een lening met een korte loopduur.

Lening aanvragen bij Saldodipje

Als je een lening aangaat bij Saldodipje heb je een aantal documenten nodig.
Dit zijn in ieder geval:

  • Een geldig legitimatiebewijs, ID-Kaart of rijbewijs.
  • Recente loonstrook, niet ouder dan 2 maanden.
  • Bankafschrift met bij-en afschrijvingen van een volledige maand.

Daarnaast moet je aangeven sinds wanneer je in dienst bent en je IBAN. Deze gegevens staan natuurlijk al op bovengenoemde documenten.

Leningen samenvoegen

Heb je al een krediet en wil je graag één maandtermijn blijven betalen? Dan is leningen samenvoegen een oplossing. Dit is bij de minileningen overigens niet mogelijk. Het is bij Saldodipje alleen mogelijk om een losse lening af te sluiten. Bijvoorbeeld voor onverwachte kosten, hier horen de kosten van een lopende lening niet bij.

Je kunt natuurlijk wel een minilening afsluiten voor het betalen van je maandtermijn van je lening, hoewel dit niet aan te bevelen is.

Voor het samenvoegen van leningen is ook vaak een hoger bedrag nodig. Saldodipje heeft een maximaal kredietbedrag van 1800 euro. Daarmee kan je lopende leningen vaak niet inlossen.

Afwijsreden voor andere leningen.

Als je een minikrediet afsluit loop je ook nog een extra risico. De minikredieten worden niet geregistreerd bij het BKR. Maar, de minileningen worden natuurlijk wel bij en afgeschreven van je rekening.

Daar lijkt niets mis mee, maar daar zit wel een uitdaging in. Als je een kredietaanvraag voor een regulier krediet gaat doen wordt ook gevraagd om bij- en afschrijvingen van een volledige maand. Zodra hierop een minilening naar voren komt wordt je aanvraag afgewezen.

Zorg er dus altijd voor dat je geen aanvraag hoeft te doen voor een regulier krediet als je net een minilening hebt aangevraagd.

Alternatieven voor Saldodipje

Als je lening bij saldodipje wordt afgewezen is er slecht nieuws. Er zijn op dit moment geen alternatieven voor een lening bij saldodipje. Dat maakt geld lenen zonder BKR toetsing gelijk een heel stuk lastiger.

Een minilening afsluiten kan niet meer. Als je toch echt zeer dringend geld nodig hebt zou je het nog een keer kunnen proberen bij je eigen gemeente of de Kredietbank. Dat zijn sociale kredietverstrekkers met meer mogelijkheden.