Skip to main content

Lening zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

Wil je snel een lening afsluiten? Dat kan. Je kunt een lening zonder BKR toetsing binnen 10 minuten afsluiten als je al een keer een lening hebt gehad bij Saldodipje. Je kunt je lening eenvoudig aanvragen via onderstaande links. Geld lenen was nog nooit zo snel en eenvoudig.
Heb je nog niet eerder een lening afgesloten? Dan duurt het iets langer. Je aanvraag wordt zeer snel behandeld en na het akkoord kan het geld binnen 24 uur op je rekening staan.

Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
Direct Aanvragen
BKR toetsing en registratie
Maandtermijn v.a. € 20,00
Rente 12%
Direct Aanvragen
BKR toetsing en registratie
Maandtermijn v.a. € 20,00
Rente 11,81%
Direct Aanvragen

Waarom geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten?

Snel geld lenen wordt veel gevraagd. Per maand zoeken er maar liefst 6.600 per exact op de term “Snel geld lenen”. Als we daar ook de mensen aan toevoegen die zoeken op “snel geld lenen binnen 10 minuten”. En “Geld lenen zonder BKR toetsing” komen we al snel op aantallen ver boven de 20.000. Maar waarom wil je een lening afsluiten binnen 10 minuten zonder BKR toetsing?
Veelal is het een paniekreactie. Een deurwaarder die voor de deur staat. Of in de rij staan bij de supermarkt en dan merken dat je rekening leeg is. Het snel willen vervangen van een TV, wasmachine of koelkast kunnen allemaal redenen zijn om snel een lening aan te vragen.
Snel geld lenen is trouwens al jaren een zeer populaire term en met de modernisering kunnen we ook steeds sneller geld lenen. Ook zonder BKR toetsing.

Is een lening zonder toetsing binnen 10 minuten voordelig?

Haastige spoed, is zelden goed. Zo is het ook bij het snel geld lenen zonder BKR toetsing. De snelste manier van geld lenen is de minilening bij Saldodipje.
Snel betekent zeker niet altijd voordelig. Als je kiest voor een minilening kies je voor één van de duurste vormen van geld lenen. Het gaat snel en als je al eerder een lening hebt gehad bij Saldodipje zelfs heel snel, maar het is zeker niet voordelig.
De rente is overal ongeveer gelijk. Het verschil zit hem in de bijkomende kosten. Bij Santander zijn er bijvoorbeeld geen bijkomende kosten terwijl deze bij Saldodipje best fors kunnen zijn. Daarnaast is een minilening veel duurder omdat de periode van geld lenen beperkt is tot maximaal ongeveer 2 maanden. Dat maakt je lening direct een kostbare lening.

Hoe ervaren Nederlanders hun lening?

Even een klein uitstapje van het onderwerp. Dit omdat we in gezelschap eigenlijk nooit praten over een lening. Er wordt eigenlijk standaard aangenomen dat een lening alleen wordt afgesloten als je jouw financiën niet op orde hebt. Niets blijkt echter minder waar. Weet je dat slechts één op de vijftig mensen met een lening hun lening als een last beschouwt? Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

“Slechts één op de vijftig mensen met een lening ervaart zijn lening als een last”

- bron CBS -

Hoe lang duurt geld lenen echt

Een lening zonder BKR toetsing binnen 10 minuten kan echt niet meer. Behalve als je al eerder een lening hebt afgesloten. Is dit niet het geval? Dan duurt het langer voordat het geld op je rekening staat. Je kunt hier zelf wel iets voor doen om je lening aanvraag te bespoedigen.
Als je een lening aanvraagt heeft de bank een aantal gegevens van je nodig.
Dit is in ieder geval:

  1. Kopie van een geldig legitimatiebewijs (ID-Kaart op paspoort)
  2. Bankafschrift met bij-en afschrijvingen van een volledige maand
  3. Recente loonstrook. Niet ouder dan 2 maanden

Als je een lening aanvraagt en je wilt echt zo snel mogelijk geld lenen, zorg er dan voor dat je deze documenten, bij voorkeur digitaal, klaar hebt staan zodat je deze documenten direct kunt aanleveren.
Het ondertekenen van de documenten kan veelal digitaal/online. Je hoeft dus niet te ondertekenen met pen.

Alternatieven

Als je niet wilt lenen bij een commerciële partij, dan kan je nog altijd lenen zonder BKR toetsing bij een aantal andere partijen. Hierbij kan je denken aan vrienden of familie. Zij kunnen (en willen) geen BKR toetsing doen. Ze kunnen natuurlijk wel aan jou vragen of je jouw BKR toetsing wilt aanleveren, in de praktijk zal dit echter niet gebeuren natuurlijk.
Daarom kan geld lenen bij familie of vrienden een mooi alternatief zijn voor het geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten. Zeker als het om een klein bedrag gaat kan het natuurlijk heel snel geregeld zijn.

Welke bedragen kan je lenen zonder BKR toetsing?

Geld lenen zonder BKR toetsing is mogelijk. Als je geld wilt lenen zonder BKR toetsing kan je de volgende bedragen lenen:

Zakelijk geld lenen zonder BKR toetsing

De regels bij particulieren zijn streng. Geld lenen zonder BKR toetsing is alleen mogelijk als je een minilening gaat afsluiten.
Bij het afsluiten van een zakelijke lening werkt dit anders.
Als je jouw zakelijke lening aanvraagt bij de grootbanken (ING, ABN Amro of Rabobank) kom je niet onder een BKR toetsing uit. Gelukkig zijn er voor het zakelijk geld lenen zonder BKR toetsing heel veel alternatieven.

Het geld lenen zonder BKR toetsing is op zakelijk gebied net zo eenvoudig als het geld lenen met BKR toetsing. Er zijn verschillende verstrekkers met allemaal hun eigen sterke en minder sterke punten. Zeker voor kleine leningen zijn er een aantal verstrekkers waarbij je eenvoudig en snel een lening kunt aanvragen. Snel geld lenen is met een zakelijke lening dan ook veel eenvoudiger.
Dit geldt overigens alleen voor kleinere leenbedragen. Als je grote bedragen wilt lenen (€ 150.000,00 en meer), worden er wel meer documenten gevraagd, zoals de jaarrekeningen.
Voor bedragen tot de € 150.000,00 grens kan je veelal volstaan met het aanleveren van enkel en alleen je bankafschriften.
Het is hierbij wel van belang dat er omzet gemaakt worden. Er moet een cashflow zijn. Anders zijn de kredietverstrekkers natuurlijk bang dat je de financiering niet terug zult kunnen betalen.