Skip to main content

Minilening

Een minilening is een kleine lening van maximaal € 1.800,00 met een maximale looptijd van 62 dagen. Het grote voordeel van een minilening is dat het een lening zonder BKR toetsing en registratie is. Hierdoor is deze lening ook geschikt voor mensen met een negatieve BKR registratie. Het is daarmee ook de enige mogelijkheid om een lening af te sluiten zonder BKR sluiting bij banken of kredietverstrekkers.

Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 100,00 tot € 500,00
Looptijd 30 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 600,00 tot € 1.00,00
Looptijd 45 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen
Geen BKR Toetsing
Geld lenen zonder gedoe
Rente 11,62%
€ 1.100,00 tot € 1.800,00
Looptijd 62 dagen
storting binnen 24 uur
Direct Aanvragen

Wat is een minilening

Om te beginnen, wat is een minilening:
Een minilening is een krediet met een maximaal bedrag van 1800 Euro. Het is niet alleen een klein leenbedrag. De maximale looptijd is ook nog eens kort. Je moet een lening van 1800 Euro in 62 dagen weer terugbetalen. Dit betekent dat je een forse maandelijkse aflossing krijgt.
Houd hier rekening mee voordat je de lening afsluit. Je zult minimaal 900 euro per maand moeten terugbetalen.
Een minilening is dus alleen een oplossing als je weet dat je snel een bedrag ter beschikking krijgt om de minilening terug te kunnen betalen.

Voor wie is een minilening geschikt?

Een minilening is geschikt voor een aantal verschillende situaties. Er wordt veel gekozen voor een minilening omdat het de enige commerciële manier is van geld lenen zonder BKR toetsing.
Omdat er veel mensen zijn met een negatieve BKR registratie is dit de enige manier om een lening af te sluiten met een negatieve BKR registratie.
Daarnaast is een minilening een vorm van snel geld lenen. Als je al eerder een minilening hebt gehad kan je lenen binnen 10 minuten.
Een minilening is dus vooral geschikt als je kort een relatief klein bedrag nodig hebt.