Skip to main content

Zakelijke lening zonder jaarcijfers

Wil je een zakelijke lening afsluiten, maar heb je (nog) geen jaarcijfers? Gelukkig hebben we dan goed nieuws. Een zakelijke lening afsluiten zonder jaarcijfers is namelijk geen probleem.

Je kunt al een zakelijke lening aanvragen als je onderneming drie maanden bestaat en je een redelijke omzet hebt in je onderneming. Om een zakelijke lening te kunnen krijgen moet er natuurlijk wel iets van omzet zijn zodat je de lening ook terug kunt betalen.

Om een zakelijke lening te krijgen moet je van drie maanden banktransacties kunnen overleggen. Deze banktransacties worden vervolgens beoordeeld. Deze beoordeling weegt veel zwaarder dan een negatieve bkr registratie.

Een zakelijke lening aanvragen met onvolledige cijfers

Een zakelijke lening aanvragen met onvolledige cijfers is ontzettend eenvoudig. Vul ons digitale aanvraagformulier in en lever direct een MT 940 afschrift aan met de bij- en afschrijvingen van drie maanden. Daarna kunnen wij direct voor je aan de slag. Je weet meestal binnen 24 uur al wat de mogelijkheden voor je zijn.

Zelfs als je nog helemaal geen cijfers beschikbaar hebt kan je een dergelijke financiering aanvragen. Houdt er wel rekening mee dat je een minimale omzet moet hebben om een financiering rond te krijgen. Zonder omzet is het ook niet mogelijk om een financiering te verstrekken.

Is een lening voor een zzp’er zonder jaarcijfers mogelijk?

Als zzp’er ben je (gelukkig) niet verplicht om jaarcijfers op te leveren. Voor een zzp’er gelden dezelfde regels als voor een B.V. of een V.O.F. in alle gevallen is het belangrijke om recente bankafschriften aan te leveren van een minimale periode van drie maanden. Dit moet natuurlijk van je zakelijke bankrekening zijn.

Er is geen verschil tussen de beoordeling van de zakelijke financieringsaanvraag van een zzp’er of een andere ondernemingsvorm en dat is prettig. Op basis van een actueel bankafschrift wordt er gekeken naar je financiële situatie. Is deze in orde? Heb je geen vreemde transacties bijvoorbeeld bij incassobureaus of deurwaarders? Dan zal de financiering snel geregeld zijn.

Hoe werkt een zakelijke lening?

Een zakelijke lening werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt direct online aanvragen. De aanvraag wordt dan ingediend bij verschillende aanbieders en wij kunnen direct de voordeligste aanbieder voor je selecteren. Van deze aanbieder ontvang je direct het voorstel in je mailbox.

Omdat je banktransacties al beoordeeld zijn kan er eigenlijk niets meer mis gaan. Je ontvangt na het ondertekenen van de overeenkomst dan ook snel het bedrag van de offerte op je rekening. Een aanvraag beoordelen gebeurt volledig geautomatiseerd. Hierdoor kan de financieringsaanvraag buitengewoon snel worden afgewikkeld.

Kenmerken van een zakelijk krediet

Omdat er een verschil is tussen het zakelijk krediet en de zakelijke lening willen we dit aanstippen.

Bij een zakelijke lening krijg je direct het hele bedrag van de zakelijke financiering op je rekening gestort. Wat je niet meer nodig hebt kan je ook weer, meestal boetevrij, inlossen. Je hebt meestal een vaste rente, een vaste looptijd en een vaste maandelijkse aflossing.

Een zakelijk krediet is veel flexibeler. Je kunt bijvoorbeeld opnames doen uit je lening wanneer je dit wilt. Daarnaast mag je altijd boetevrij aflossen wanneer je dit wenst.

Kiezen voor een zakelijke lening met of zonder onderpand

Zakelijke lening zonder jaarcijfersAls je zakelijk geld lenen mogelijk wilt maken kan je kiezen voor een lening met of zonder onderpand. Meestal is er geen onderpand nodig. Als je wilt gaan lenen om je BTW te financieren of voor extra werkkapitaal of voorraadfinanciering dan is onderpand niet nodig.

Een onderpand kan wel nodig zijn als je een lease overeenkomst wilt afsluiten. Je kunt hierbij denken aan de lease van een auto of machines. Ook als je een zakelijk pand wilt gaan kopen zal dit pand natuurlijk gaan dienen als onderpand.

Een nieuwe machine lease je vaak eenvoudig zonder jaarcijfers omdat er een goed onderpand is. Bij deze vorm van leasen wordt meestal wel een toetsing en registratie gedaan bij het bureau krediet registratie.

Hoe vind ik de beste zakelijke lening?

Dit hebben we heel makkelijk voor je gemaakt. Als je zakelijk lenen zonder jaarcijfers mogelijk wilt maken zien we veel vergelijkingswebsites. Je kunt dan zelf iets aanklikken en aanvragen.

Het nadeel is dat je dan maar bij één kredietverstrekker een aanvraag doet. Bij geldlenen.eu maken we het veel makkelijker voor je. Je kunt gewoon je lening aanvragen en wij gaan daarna verder voor je aan de slag om jouw grootse plannen waar te maken! Wij gaan voor je aan de slag om de beste deal te krijgen. Omdat wij al langer dan 25 jaar werkzaam zijn in de financiële dienstverlening kunnen wij een goede inschatting maken van jouw mogelijkheden.

Beste zakelijke lening voor startende ondernemers

Ben je een echte starter? Dus nog zonder bankrekening en banktransacties? Dan wordt geld lenen wel een uitdaging. Een kredietverstrekker vinden die dit wil gaan financieren is lastig, maar zeker niet per definitie onmogelijk.

Als startende ondernemer hangt veel af van je businessplan. Deze zal goed opgesteld moeten zijn als je een zakelijke lening wilt aanvragen. Eén van de verschillende crowdfunding platformen kan een oplossing voor je zijn. Heb je hier vragen over? Mail ons dan even via het aanvraagformulier en wij kijken graag met je mee.

Waar let je zelf op bij het afsluiten van een zakelijk lening

Net als bij een gewone persoonlijke lening aanvragen is het belangrijk om op de kosten te letten. Zakelijke leningen zijn altijd duurder dan de gewone leningen, maar het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven.

Om te bepalen wat jouw rentetarief en bijkomende kosten zullen zijn maakt de bank een risico analyse op basis van de gegevens die jij van een bepaalde periode aanlevert. Als jouw risicoprofiel hoger is dan het gemiddelde betaal je ook een hogere rente. Door aan te vragen bij Geldlenen.eu vraag je direct bij verschillende aanbieders aan. Het zakelijke leningen vergelijken is één van de belangrijkste factoren voor een goede en verantwoorde lening.

Zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan

Via ons formulier hebben we al veel ondernemingsplannen voorbij zien komen. En dat is jammer.
Wil je zakelijk geld lenen? Dan is een ondernemingsplan niet nodig. De zakelijke leningen waarin wij bemiddelen kijken alleen naar je historie. Niet, of in ieder geval zeer beperkt, naar je plannen.

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers is door slimme technologie echt eenvoudig geworden. Van jouw onderneming wordt echt niet meer gevraagd dan alleen een bankafschrift. Bijna iedere geldverstrekker kan dit digitaal inlezen. De minimale periode is drie maanden en deze kan oplopen tot 6 maanden. Een bankafschrift is een hele goede indicator om te zien wat er de laatste maanden is gebeurd en welke maandelijkse aflossing voor jou verantwoord is. Hierbij is een ondernemingsplan echt niet meer nodig.

Wat is de looptijd van mijn zakelijke lening?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Voor een zakelijke lening die je ook echt zakelijk aanwend kan je rekening houden met looptijden tussen de 6 en 60 maanden. Voor kleine bedragen kan je deze lening ook zonder jaarcijfers (en dus zonder gedoe) krijgen.

Je kunt ook als ZZP-er, eigenaar van een V.O.F. of DGA van een B.V. een lening voor privé gebruik aanvragen. De looptijd kan dan oplopen tot 180 maanden, afhankelijk van het bestedingsdoel. Hier zijn wel aanvullende eisen voor. Je moet minimaal 2 jaar zelfstandig zijn en je jaarcijfers kunnen overleggen. Een negatieve BKR registratie is ook een “no go”, met een negatieve BKR registratie kan er in geen lening voor privé doeleinden worden verstrekt.

Gedragscode kleinzakelijke financiering

Er bestaat een gedragscode kleinzakelijke financiering. Deze code moet ervoor zorgen dat ook zelfstandig ondernemers een verantwoorde zakelijke lening kunnen krijgen.

De gedragscode bestaat al enige tijd en krijgt steeds meer ‘voet aan de grond’. Veel kredietverstrekkers volgen de gedragscode op de juiste manier op en hechten hier veel waarde aan.

Verschil rente traditionele banken en nieuwe kredietverstrekkers

Er is een verschil tussen de rente bij de traditionele banken en de nieuw aanbieders. Bij de nieuwe aanbieders is de rente veelal hoger dan bij de traditionele banken. Wat is dan het voordeel van de nieuwe kredietverstrekkers?

Er zijn tal van verschillen. Zo is een zakelijke lening zonder jaarcijfers niet mogelijk bij de reguliere banken. Een bkr toetsing is bij de reguliere banken altijd verplicht. Met een negatieve registratie kan je geen lening afsluiten. Zakelijk geld lenen bij de traditionele banken is echt veel lastiger.

Nieuwe aanbieders zijn juist in het gat gesproken om ervoor te zorgen dat zakelijk geld lenen een stuk makkelijker is geworden. Ook het proces is vereenvoudigd. een bedrijfslening aanvragen is veel makkelijker bij de nieuwe aanbieders en gaat vele malen sneller. Een BKR toetsing is ook geen belemmering meer en een zakelijke lening zonder jaarcijfers is snel en eenvoudig gedaan.

Hoe snel wordt mijn zakelijke lening uitbetaald?

Heb je grootse plannen en wil je deze snel uitvoeren? Dan wil je de financiering natuurlijk ook snel geregeld hebben. En dit kan eenvoudig. Omdat de screening van de aan te leveren bankafschriften automatisch gebeurd heb je meestal binnen 24 uur al een antwoord.

Als er nog aanvullende vragen zijn over je bedrijfsfinanciering zal er nog telefonisch contact met je worden opgenomen om e.e.a. door te spreken. Als alles duidelijk is wordt de offerte uitgebracht en na het ondertekenen van de offerte staat het geld 24 uur later op je rekening.

Een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers

Een zakelijke lening krijgen zonder jaarcijfers is volgens veel mensen onmogelijk. Gelukkig kunnen wij dagelijks het tegendeel bewijzen. Alleen al de aanbieder Qeld heeft in enkele jaren in totaal al 40.000 financieringen kunnen verstrekken. Er zijn nog tientallen andere aanbieders die zakelijk lenen mogelijk maken.

Een bedrijfslening zonder jaarcijfers is dus heel eenvoudig. Zoals al enkele keren aangegeven kijkt een geldverstrekker veel meer naar bankafschriften dan naar jaarcijfers. Ook zonder jaarcijfers kun je gewoon een onderneming financieren.

Hoe snel los je het zakelijk krediet weer af?

Heb je het bedrag van je zakelijke lening alweer snel terugverdiend en wil je nu jouw zakelijke lening weer heel snel aflossen? Als er een goede selectie is gemaakt is dit geen probleem. Je kunt jouw bedrijfslening dan boetevrij eerder aflossen.

Bij een zakelijk krediet kan je jouw lening altijd boetevrij eerder aflossen. Bij een zakelijke lening zijn er nog kredietverstrekkers die een boete in rekening brengen bij het vervroegd aflossen.

Weet je vooraf al vrij zeker dat je jouw lening vroegtijdig boetevrij wilt en kunt aflossen? Vermeld dan in de opmerkingen dat vervroegd aflossen voor jou heel belangrijk is.

Eigen geld maakt het probleem van een BKR registratie kleiner

Een zakelijke lening verstrekken wordt voor een geldverstrekker eenvoudiger als je zelf ook een deel kunt financieren.

Geld lenen van particulieren

Eén van de alternatieve financieringsvormen is het geld lenen van particulieren. Hier zijn door middel van crowdfunding verschillende mogelijkheden voor.

Via platformen kan je eenvoudig een lening bij verschillende particulieren aanvragen. Houdt er hierbij wel rekening mee dat er altijd kosten in rekening gebracht zullen worden. Ten eerste om jouw project online te zetten. Daarna zullen er kosten in rekening gebracht worden bij een eventuele succesvolle bemiddeling.

Een bedrijfslening afsluiten zonder BKR toetsing

Dat klinkt als een onmogelijke opgave, en toch kan het. Je kunt niet alleen tot 1800 euro een minilening afsluiten. Je kunt ook een reguliere zakelijke lening of een zakelijk krediet aanvragen.

Een negatieve bkr registratie is absoluut geen belemmering om in aanmerking te kunnen komen voor een lening. Geld lenen zonder BKR toetsing is dus echt geen probleem.

Is er onderpand nodig om een zakelijke lening af te sluiten?

Een onderpand is niet altijd nodig en dat is goed nieuws. Sommige dingen (belasting of BTW betalen) zijn namelijk niet te verpanden.

Bij een bedrijfsfinanciering voor een nieuwe machine kan er wel een verpanding plaatsvinden. Dit is echter lang niet altijd verplicht. Het voordeel van verpanding is dat je een lagere rente kunt krijgen.

Hoeveel geld kan ik zakelijk lenen?

Van 1000 euro lenen tot 5 miljoen. Het kan met een zakelijke lening.

Het gemiddelde bedrag dat via onze website wordt aangevraagd ligt overigens een stukje lager dan de 1 miljoen. Meestal tot een bedrag van ongeveer 50.000 euro.

Voorwaarden zakelijke lening

Geldlenen.eu vergelijkt meer dan 15 verschillende aanbieders. De voorwaarden zijn ontzettend uiteenlopend en ook per aangevraagd bedrag verschillend. Bedragen tot 20000 Euro worden eenvoudig verstrekt.

Er zijn wel wat minimale voorwaarden. Je bedrijf moet in Nederland gevestigd zijn. Je bedrijf moet minimaal 3 maanden bestaan en er zal een minimale omzet van 10.000 in deze 3 maanden gemaakt zijn. Als je een bedrag wilt lenen van 5000 euro of minder, zijn de voorwaarden van de minimale omzet niet van toepassing.

Aanbieders van zakelijke leningen vergelijken

Persoonlijke leningen voor consumenten vergelijken is eenvoudig. Er is meestal een vast inkomen en de rentes verschillen iets, maar niet veel.

Zakelijk geld lenen is wat dat betreft lastiger. Veel hangt af van je omzet en bankafschriften. Daarnaast weegt het bestedingsdoel veel zwaarder mee. De beste keuze is dus lastiger aan te geven. Je kunt niet vergelijken op rente en om echt goed te kunnen vergelijken moet je alle acceptatiecriteria van de banken kennen.

Omdat dit voor een zelfstandige niet haalbaar is doen wij het graag voor je. Zakelijke leningen vergelijken is wat wij voor je uit handen nemen zodat jij weer verder kunt met je passie, je onderneming!

Zakelijke lening zonder eigen geld kan dat?

Jazeker, eigen geld is niet nodig om een aanvraag te doen voor een zakelijke lening. Wel is het belangrijk dat je voldoet aan de minimale omzet voor het bedrag dat je wilt gaan lenen.

Een zakelijk lening zonder eigen geld is geen probleem. Een kredietverstrekker vind het overigens wel fijn als er eigen geld ingebracht kan worden. Daarnaast is de BTW financieren niet bij alle verstrekkers mogelijk waardoor het nuttig kan zijn om eigen geld in te brengen.

Hoe een zakelijk krediet aanvragen?

Een zakelijke krediet aanvragen werkt hetzelfde als een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers. Je vult het aanvraagformulier in en upload je bankafschriften. Wij kunnen daarna direct voor je aan de slag. Wij hebben niet direct jaarcijfers nodig. Als je bedragen boven de 100.000 euro wilt lenen wordt er wel gevraagd om de jaarcijfers.

Een bedrijfslening aanvragen is dus echt heel eenvoudig. Eenvoudiger dan het aanvragen van een particuliere lening.

Beste ZZP lening

Bedrijfslening nodig om te groeien? Dan wil je natuurlijk de allerbeste zzp lening die er is. Een kredietverstrekker beoordeeld je aanvragen op verschillende punten. Om in aanmerking te komen zul je wel een minimale omzet moeten hebben.

Door ZZP leningen te vergelijken kunnen wij ervoor zorgen dat je de allerbeste lening krijgt met een looptijd die bij je past. Wil je naar de mogelijkheden laten kijken? Neem dan contact met ons op en we gaan graag voor je aan de slag!